top of page
PixEpoxy logo
CREATIES MET GIETHARS

Stel je eigen HerinnerRing samen!

Maar wat is een HerinnerRing?
Een HerinnerRing is een ring met gekleurde epoxy en daarin crematie-as of een lok haar verwerkt.
Het is een aangrijpende gebeurtenis om een dierbare te verliezen en een ring met het as van de overledene als tastbare herinnering kan extra steun geven in die moeilijke tijd.
Ook bijzonder is het om bijvoorbeeld een lokje haar van een pasgeboren baby te vereeuwigen of het haar van je overleden geliefde huisdi
er.

Nadat mijn beide ouders waren overleden, voelde ik de behoefte hen op een bepaalde manier bij me te dragen. Zo zijn de HerinnerRingen ontstaan.


De 3 basisvormen:
• Ovaal 10 x 14 mm
• Rond 18 x 18 mm
• Ovaal 18 x 25 mm

De ringen zijn van sterling zilver (925) en one-size-fits-all, omdat ze aan de onderkant verstelbaar zijn. De 'steen' is een gieting van epoxyhars met een kleurpigment. Je hebt de keuze om hem plat te laten gieten of in bolle vorm (cabochon).

En er zijn 27 verschillende kleurpigmenten mogelijk!

OVAAL 10 x 14 mm

ROND 18 x 18 mm

OVAAL 18 x 25 mm

Wanneer je bij het bestellen de optie kiest om as of lok haar toe te voegen, wil ik je vragen dat in een goed gesloten enveloppe te sturen naar: PixEpoxy, Blauwe Reiger 4, 6988 CG Lathum. Vermeld duidelijk je eigen naam, adres en telefoonnummer. Nadat ik dat ontvangen heb, zal ik een kort filmpje maken van het maakproces en bij toesturen van het eindresultaat zal overgebleven as of haar ook geretourneerd worden.

Voorbeeld van ringen met crematie-as

Voorbeeld van ringen met lokje haar

bottom of page